Traprenovatie van open naar dichte trap met naturel eikenhout PVC tredes

Traprenovatie van open naar dichte trap met naturel eikenhout PVC tredes

Gebruikt materiaal PVC Eiken naturel
Plaats Stiphout

Ook interesse in een traprenovatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

In Stiphout is onlangs een prachtig traprenovatieproject gerealiseerd, waarbij eikenhouten PVC treden werden toegepast om een verouderde trap nieuw leven in te blazen. Deze renovatie heeft niet alleen de trap getransformeerd, maar heeft ook een warme en natuurlijke sfeer toegevoegd aan de woning.

De keuze voor eikenhouten PVC treden was gebaseerd op de duurzaamheid en esthetiek van het materiaal. De PVC-treden imiteren de warmte en schoonheid van echt eikenhout, maar bieden tevens de voordelen van onderhoudsgemak en duurzaamheid. Het resultaat was verbluffend: de trap kreeg een luxueuze uitstraling met de authentieke charme van hout.

De eikenhouten PVC treden voegen niet alleen visuele aantrekkingskracht toe aan het interieur, maar ze zijn ook zeer praktisch in het dagelijks gebruik. Ze zijn bestand tegen slijtage en zijn eenvoudig te reinigen, waardoor ze ideaal zijn voor een druk gezinsleven.

Het laat zien hoe traprenovatie een moderne en stijlvolle twist aan elke woning kan geven. Het is als een investering die niet alleen goed oogt, maar ook nog eens handig is in gebruik.

Trapbekleding met PVC van Quick-Step

DigiTrap (Asveld Parket) is Royal dealer van Quick-Step. Quick-Step is in Europa koploper op het gebied van PVC en laminaatvloeren.

Op pvc-vloeren van Quick-Step waarmee wij uw trap kunnen bekleden wordt een garantie van maar liefst 25 jaar gegeven.

Tevens zijn onze medewerkers gecertificeerd als Master Installeer zodat wij op het leggen van de laminaat en pvc-vloeren een levenslange instalatiewaarborg kunnen geven. Uiteraard geldt deze garantie ook voor de traprenovaties!