Goedkope traprenovatie

Goedkope traprenovatie door onze slimme productiemethode. Door gebruik te maken van digitaal inmeten kunnen wij uw trap sneller en goedkoper leveren.

Inmeten doen wij in een half uur, daarna produceren wij uw trap binnen 14 dagen. Plaatsen van uw nieuwe trap doen wij in een halve dag, zonder zaagwerk, dus geen rommel bij u thuis.

De voordelen op een rij:

  • Nauwkeurig digitaal inmeten
  • Schone werkplek (geen zaagwerk)
  • Perfecte pasvorm
  • Trapneus uit één stuk
  • Geen afwerkprofielen
  • Standaard met anti-slip profiel
  • Quick-Step Project kwaliteit PVC

Goedkope traprenovatie
kosten berekenen.

Om een beeld te krijgen wat een trap renovatie kost kunt u gebruik maken van onze Prijsberekening traprenovatie module, deze berekent de prijs van uw droomtrap en u beslist vervolgens hoe u verder gaat.

Wij renoveren vrijwel alle trappen binnen één dag, zonder kappen of slopen. Dit wordt bereikt door middel van een overgangstrede die boven de bestaande trap wordt geplaatst. Al onze traptreden worden in eigen huis vervaardigd, waardoor u altijd verzekerd bent van de kwaliteit die u verwacht van de voordeligste traprenovators.

Digitrap traprenovatie, goedkoop, snel en project kwaliteit.

Traprenovatie Kosten

PVC IDEAAL VOOR TRAPRENOVATIE

De projectkwaliteit PVC vloerdelen van Quick-Step zijn zeer geschikt voor traprenovatie. Het is een stevige, praktisch gelaagde vloer met een bedrukt oppervlak in diverse kleuren. Dankzij de synthetische kern, die van hoge kwaliteit is, is dit PVC waterdicht en geluiddempend. Standaard nemen we dit materiaal voor de productie van de traptreden maar we kunnen ook werken met laminaat of multiplank als de trap aan moet sluiten op een bestaande vloer. Iedere trap wordt op maat gemaakt en daardoor kunnen alle wensen verwerkt worden.

Goedkope Traprenovatie
prijs berekenen

Met onze configurator kunt u eenvoudig de kosten voor het renoveren van uw trap berekenen. Dit is een kostenraming op basis van een gemiddelde trap. Dit is dus een indicatieve prijs en geen aanbieding. Wij komen eerst bij u langs, inspecteren uw trap en doen daarna een formeel voorstel. De treden zijn gemaakt van Quick-Step of een vergelijkbare projectkwaliteit PVC. Standaard worden de stootborden in de gekozen RAL-kleur gelakt, maar optioneel kunnen de stootborden ook worden afgedekt met PVC. PVC is glad, daarom raden wij aan om op elke trede een antislip rubberen strip te plaatsen.