GEEN ZAAGWERK | PERFECTE PASVORM | SNEL GEPLAATS | TREDE UIT EEN STUK

Mogelijkheden trap renoveren

materiaal

Quick-Step Livyn
Quick-Step Livyn is een stevige gelaagde vloer met een bedrukt oppervlak in diverse kleuren. Met Quick-Step Livyn profiteert u van alle voordelen van vinyl, de Livyn vloer is namelijk stil, zacht en 100% waterbestendig. Livyn vloeren zijn geluiddempend, u hoort nog minder dan bij laminaatvloeren. Zelfs op blote voeten is Quick-Step Livyn een plezier om op te lopen. Quick-Step Livyn neemt geen vocht op, waardoor de vloer niet uitzet of krimpt. Doordat Livyn vloeren volledig waterbestendig zijn.

De revolutionaire  toplaag zorgt voor een optimale bescherming tegen krassen, vlekken, vuil en slijtage, zodat u jarenlang plezier heeft van de Livyn trap.

stootbord

Het opstaande gedeelte van de traptrede is het stootbord. Deze wordt standaard gespoten in een RAL kleur naar keuze maar u kunt er ook voor kiezen om het houtmotief door te laten lopen.
mogelijkheden traprenovatie

antislip profiel

PVC, laminaat of multiplank is een mooie maar gladde bekleding van de trede. Standaard wordt een rubber strip in de trap gemonteerd tegen het uitglijden. Mocht u dit niet willen kunt u dat hier kiezen.
Stootbord In Pvc

verlichting

LED VERLICHTING

Als er onder de trap een kast zit met een stroompunt kan er led verlichting gemonteerd worden. Deze wordt gemonteerd met een sensor onder en boven aan de trap voor automatisch inschakelen en er wordt een afstandsbediening met dimmer meegeleverd.

Gespoten in Ral kleur naar keuze<br>Standaard  (+€ 0)

Mogelijkheden van trap renovatie zijn uitgebreid. Om te bepalen wat uw traprenovatie kost, kunt u gebruik maken van onze online rekentool.