Quick-Step PVC traprenovatie

De projectkwaliteit PVC vloerdelen van Quick-Step zijn zeer geschikt voor traprenovatie. Het is een stevige, praktisch gelaagde vloer met een bedrukt oppervlak in diverse kleuren. Dankzij de synthetische kern, die van hoge kwaliteit is, is dit PVC waterdicht en geluiddempend. Standaard nemen we dit materiaal voor de productie van de traptreden maar we kunnen ook werken met laminaat of multiplank als de trap aan moet sluiten op een bestaande vloer. Iedere trap wordt op maat gemaakt en daardoor kunnen alle wensen verwerkt worden.

Trapbekleding met PVC van Quick-Step

DigiTrap (Asveld Parket) is Royal dealer van Quick-Step. Quick-Step is in Europa koploper op het gebied van PVC en laminaatvloeren.

Op pvc-vloeren van Quick-Step waarmee wij uw trap kunnen bekleden wordt een garantie van maar liefst 25 jaar gegeven.

Tevens zijn onze medewerkers gecertificeerd als Master Installeer zodat wij op het leggen van de laminaat en pvc-vloeren een levenslange instalatiewaarborg kunnen geven. Uiteraard geldt deze garantie ook voor de traprenovaties!

Wat is en PVC-vloer?

Een PVC-vloer bestaan uit vijf verschillende lagen. Daardoor zijn ze niet alleen waterbestendig en geluiddempend, maar voelen ze ook lekker warm en zacht aan je voeten aan. Toch zijn deze vloeren erg dun, wat hen perfect voor renovaties maakt.

Quick-Step PVC
  1. Een hoogperformante bovenlaag: deze bescherming laag met Scratch en Stain Guard technologie beschermt de vloeren tegen vuil, vlekken en krassen en zorgt je ze makkelijk kunt schoonmaken en onderhouden. De extra matte glansafwerking garandeert een natuurlijke uitstraling.
  2. Een zeer fijn gedrukte decoratieve PVC-laag: je PVC vloer heeft zijn unieke en authentieke uitzicht te danken aan de geavanceerde druktechniek die gebruikt wordt voor deze laag.
  3. Een sterke, stootbestendige PVC-kern: deze waterbestendige en geluidsdempende PVC-kern zorgt voor comfort en duurzaamheid.
  4. Een extra stabiliserende laag: deze laag bevat een enorm grote dichtheid aan glasvezels die de vorm van de PVC-vloer bijkomende stabiliteit verlenen.
  5. Een bijzonder efficiënte, stootbestendige ruglaag in PVC: deze vochtbestendige laag garandeert perfect gebalanceerde vloerpanelen die niet vervormen of kromtrekken.

Heb je genoeg van die krakende en versleten traptreden? Of ben je het zat om constant te moeten schuren en schilderen? Quick-Step PVC Traprenovatie biedt de perfecte oplossing voor deze frustraties. Geef jezelf en je trap de upgrade die ze verdienen.

Voordelen van eenPVC Traprenovatie

- Duurzaamheid: Onze PVC-vloeren zijn bestand tegen krassen, vlekken en slijtage, waardoor ze jarenlang meegaan zonder hun mooie uitstraling te verliezen.

- Onderhoudsgemak: Dankzij het waterbestendige oppervlak zijn onze PVC-traptreden eenvoudig schoon te maken. Geen gedoe meer met schuren of verven!

- Geluiddempend: Geniet van een rustige omgeving dankzij de geluiddempende eigenschappen van onze PVC-vloeren. Geen hinderlijke krakende geluiden meer bij elke stap die je neemt.

- Warmte en comfort: De vijf lagen waaruit onze PVC-vloeren bestaan, zorgen ervoor dat ze niet alleen warm en zacht aanvoelen, maar ook perfect geschikt zijn voor traprenovaties.

Prijzen voor Traprenovatie

Door onze unieke werkwijze is het mogelijk om topkwaliteit te leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Onze prijzen zijn transparant en u kunt deze zelf online berekenen met onze traprenovatie calculator.