Traprenovatie prijzen

Bereken het met de traprenovatie configurator

Met deze configurator kunt u eenvoudig berekenen wat het renoveren van uw trap kost. Dit is een inschatting van de kosten gebaseerd op een gemiddelde trap. Het betreft hier dus geen offerte maar het is een richtprijs. Wij komen eerst bij u langs voor inspectie van de trap en op basis daarvan ontvangt u een officiële offerte.

Treden worden uitgevoerd in projectkwaliteit PVC van Quick-Step of vergelijkbaar. Standaard zijn de stootborden gespoten in een RAL kleur naar keuze maar optioneel kunnen de stootborden ook bekleed worden met PVC. Wij adviseren een rubber antislip-strip in iedere trede omdat PVC glad kan zijn.

Traprenovatie prijzen

Traprenovatie prijzen

Traprenovatie prijs berekenen begint hier!

Snel, gemakkelijk en overzichtelijk.

Prijsberekening traprenovatie

Treden worden uitgevoerd in projectkwaliteit PVC van Quick-Step. Standaard zijn de stootborden gespoten in een RAL kleur naar keuze maar optioneel kunnen deze ook bekleed worden met PVC. Wij adviseren een rubber antislip strip in iedere trede omdat het PVC natuurlijk glad kan zijn.

Prijsberekening traprenovatie

Prijsberekening traprenovatie

Configureer uw trap

13treden
5treden18treden
Sleep naar het gewenste aantal treden van de trap.
Uitvoering stootbord:
Het opstaande gedeelte van de traptrede is het stootbord. Deze wordt standaard gespoten in een RAL kleur naar keuze maar u kunt er ook voor kiezen om het houtmotief door te laten lopen
Rubber antislip strip:
PVC, laminaat of multiplank is een mooie maar gladde bekleding van de trede. Standaard wordt een rubber strip in de trap gemonteerd tegen het uitglijden. Mocht u dit niet willen kunt u dat hier kiezen.
Ledverlichting met dimmer, afstandsbediening en 2 sensoren (indien mogelijk):
Als er onder de trap een kast zit met een stroompunt kan er led verlichting gemonteerd worden. Deze wordt gemonteerd met een sensor onder en boven aan de trap voor automatisch inschakelen en er wordt een afstandsbediening met dimmer meegeleverd.

Richtprijs incl. btw:

Wilt u dat wij bij u langs komen voor een trapinspectie en definitieve offerte? vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Maximum file size: 5MB

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op