Traprenovatie kosten

Hoeveel kost het om een ​​trap te renoveren? Iedere trap, en dus iedere traprenovatie, is anders. Zo bepaalt u zelf welke uitstraling u uw trap wilt geven. Naast de materiaalkeuze zijn de totale kosten van een traprenovatie afhankelijk van een aantal factoren.

  • Aantal treden
  • Met of zonder antislip
  • Met of zonder ledverlichting

 

Traprenovatie kosten berekenen.

Om een beeld te krijgen wat een trap renovatie kost kunt u gebruik maken van onze Prijsberekening traprenovatie module
deze berekent de prijs van uw droomtrap en u beslist vervolgens hoe u verder gaat.

Wij renoveren vrijwel alle trappen binnen één dag, zonder kappen of slopen. Dit wordt bereikt door middel van een overgangstrede die boven de bestaande trap wordt geplaatst. Al onze traptreden worden in eigen huis vervaardigd, waardoor u altijd verzekerd bent van de kwaliteit die u verwacht van de voordeligste traprenovators.

Digitrap traprenovatie, goedkoop, snel en project kwaliteit.

Traprenovatie Kosten

PVC IDEAAL VOOR TRAPRENOVATIE

De projectkwaliteit PVC vloerdelen van Quick-Step zijn zeer geschikt voor traprenovatie. Het is een stevige, praktisch gelaagde vloer met een bedrukt oppervlak in diverse kleuren. Dankzij de synthetische kern, die van hoge kwaliteit is, is dit PVC waterdicht en geluiddempend. Standaard nemen we dit materiaal voor de productie van de traptreden maar we kunnen ook werken met laminaat of multiplank als de trap aan moet sluiten op een bestaande vloer. Iedere trap wordt op maat gemaakt en daardoor kunnen alle wensen verwerkt worden.