Traprenovatie met zwarte PVC tredes + LED verlichting

Traprenovatie met zwarte PVC tredes + LED verlichting

Gebruikt materiaal zwarte hout look PVC
Plaats Nuenen

Ook interesse in een traprenovatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

In Nuenen hebben we onlangs met veel enthousiasme een traprenovatieproject afgerond, waarbij we een oude, versleten trap hebben omgetoverd tot een eigentijds pronkstuk met zwarte houten PVC tredes en geïntegreerde LED-verlichting. Deze transformatie heeft niet alleen de uitstraling van het huis verbeterd, maar heeft ook gezorgd voor een praktische en sfeervolle toevoeging aan de woning.

De keuze voor zwarte houten PVC tredes was gebaseerd op hun duurzaamheid en esthetische waarde. Deze tredes combineren de warme uitstraling van hout met de onderhoudsvriendelijke eigenschappen van PVC. De zwarte afwerking voegt een vleugje elegantie toe aan de trap en past perfect bij de interieurstijl van het huis.

De kers op de taart is de geïntegreerde LED-verlichting. De zorgvuldig geplaatste verlichting onder de tredes zorgt niet alleen voor een veilige doorgang, maar creëert ook een sfeervolle ambiance in het trappenhuis. De warme gloed van de LED’s voegt een modern tintje toe aan het geheel en maakt de trap een blikvanger, zowel overdag als ’s avonds.

Dit traprenovatieproject in Nuenen heeft niet alleen de functionele aspecten van de trap verbeterd, maar heeft ook bijgedragen aan de algehele uitstraling van de woning. Het is een investering die zowel praktisch als esthetisch waardevol is gebleken.

Trapbekleding met PVC van Quick-Step

DigiTrap (Asveld Parket) is Royal dealer van Quick-Step. Quick-Step is in Europa koploper op het gebied van PVC en laminaatvloeren.

Op pvc-vloeren van Quick-Step waarmee wij uw trap kunnen bekleden wordt een garantie van maar liefst 25 jaar gegeven.

Tevens zijn onze medewerkers gecertificeerd als Master Installeer zodat wij op het leggen van de laminaat en pvc-vloeren een levenslange instalatiewaarborg kunnen geven. Uiteraard geldt deze garantie ook voor de traprenovaties!