Traprenovatie met betonlook Allegro PVC tredes

Traprenovatie met betonlook Allegro PVC tredes

Gebruikt materiaal Betonlook PVC
Plaats Son en Breugel

Ook interesse in een traprenovatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

In Son en Breugel hebben we onlangs een opmerkelijk traprenovatieproject voltooid, waarbij we de traditionele uitstraling van onze houten trap hebben omgetoverd tot een eigentijdse betonlook met behulp van Allegro PVC treden. Deze renovatie toont de verbluffende mogelijkheden van traprenovatie en hoe het deze ruimte een geheel nieuwe uitstraling heeft gegeven.

Onze keuze voor Allegro PVC treden was een slimme zet. Het materiaal is duurzaam, onderhoudsarm en heeft een moderne betonachtige textuur die zowel stijlvol als functioneel is. Bovendien zijn de PVC-treden verkrijgbaar in diverse kleurvariaties, wat onze ontwerpvrijheid vergroot. Het resultaat was verbluffend: de oude trap is omgetoverd tot een strakke en eigentijdse eyecatcher in het huis.

Dit renovatieproject toont aan dat het niet altijd nodig is om een volledig nieuwe trap te installeren om een indrukwekkende transformatie te realiseren. Traprenovatie met PVC-treden zoals Allegro biedt een kostenefficiënte oplossing om oude trappen nieuw leven in te blazen. Het eindresultaat is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar verhoogt ook de waarde van het huis.

Dit project in Son en Breugel is voor ons een uitstekend voorbeeld van hoe creatieve renovaties een eigentijdse uitstraling aan het interieur kunnen geven, terwijl ze tegelijkertijd praktische voordelen bieden. Het bewijst dat een traprenovatie met betonlook Allegro PVC treden een slimme investering kan zijn voor huiseigenaren die hun woning willen upgraden.

Trapbekleding met PVC van Quick-Step

DigiTrap (Asveld Parket) is Royal dealer van Quick-Step. Quick-Step is in Europa koploper op het gebied van PVC en laminaatvloeren.

Op pvc-vloeren van Quick-Step waarmee wij uw trap kunnen bekleden wordt een garantie van maar liefst 25 jaar gegeven.

Tevens zijn onze medewerkers gecertificeerd als Master Installeer zodat wij op het leggen van de laminaat en pvc-vloeren een levenslange instalatiewaarborg kunnen geven. Uiteraard geldt deze garantie ook voor de traprenovaties!