Traprenovatie uitgevoerd in zwart hout PVC gelijk aan trede

Traprenovatie uitgevoerd in zwart hout PVC gelijk aan trede

Gebruikt materiaal zwarte hout look PVC
Plaats Tongelre

Ook interesse in een traprenovatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nou, laten we het eens hebben over dat te gekke traprenovatieproject in Tongelre! Daar hadden we te maken met zo’n oude, aftandse trap die echt een make-over nodig had.

Dus, ons team stak de handen uit de mouwen en begon met het slopen van die oude trapbekleding. We zorgden ervoor dat de trap helemaal klaar was voor de nieuwe look. En die look? Zwarte houten PVC-treden! Best gewaagd, maar man, wat pakte dat goed uit. Het gaf de trap zo’n moderne en strakke uitstraling.

Wat dit project echt bijzonder maakte, was dat we de PVC-treden precies op maat hebben gemaakt, helemaal gelijk met de trap. Dat zorgde voor een naadloze, gestroomlijnde uitstraling die de trap tot een echte eyecatcher in de woning maakte.

Die zwarte houten PVC-treden gaven de trap een eigentijdse, chique uitstraling en ze zijn ook nog eens super makkelijk in het onderhoud.

Dit traprenovatieproject in Tongelre bewijst dat een slimme make-over een wereld van verschil kan maken in een woning. We zijn ontzettend trots dat we hebben kunnen bijdragen aan deze fantastische transformatie en het woongenot van de bewoners hebben vergroot.

Trapbekleding met PVC van Quick-Step

DigiTrap (Asveld Parket) is Royal dealer van Quick-Step. Quick-Step is in Europa koploper op het gebied van PVC en laminaatvloeren.

Op pvc-vloeren van Quick-Step waarmee wij uw trap kunnen bekleden wordt een garantie van maar liefst 25 jaar gegeven.

Tevens zijn onze medewerkers gecertificeerd als Master Installeer zodat wij op het leggen van de laminaat en pvc-vloeren een levenslange instalatiewaarborg kunnen geven. Uiteraard geldt deze garantie ook voor de traprenovaties!