Traprenovatie met zwarte houten PVC tredes

Traprenovatie met zwarte houten PVC tredes

Gebruikt materiaal zwarte hout look PVC
Plaats Blixembosch

Ook interesse in een traprenovatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

In het sfeervolle Blixembosch hebben we onlangs een indrukwekkend traprenovatieproject afgerond, waarbij we zwarte houten PVC-treden hebben gebruikt om een eigentijdse metamorfose te bewerkstelligen. Dit project omvatte de renovatie van een verouderde trap die dringend behoefte had aan een nieuw leven.

Ons ervaren team begon met het verwijderen van de oude trapbekleding en het voorbereiden met het digitaal inmeten voor de nieuwe tredes. De keuze voor zwarte houten PVC-treden was gedurfd en toch stijlvol, waardoor een modern en strak uiterlijk werd gecreëerd.

De combinatie van zwarte tinten met houtnerfstructuur gaf de trap een eigentijdse uitstraling die perfect past bij de trends van vandaag. Bovendien biedt PVC duurzaamheid en eenvoudig onderhoud, waardoor de bewoners zich geen zorgen hoeven te maken over veelvuldig onderhoud.

Het resultaat was verbluffend. De keuze voor zwarte houten PVC-treden gaf de woning een eigentijds en chique gevoel.

Dit traprenovatieproject in Blixembosch is een perfect voorbeeld van hoe een doordachte renovatie een aanzienlijke impact kan hebben op de algehele uitstraling van een woning. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de verbetering van deze woning en het wooncomfort van de bewoners hebben vergroot.

Trapbekleding met PVC van Quick-Step

DigiTrap (Asveld Parket) is Royal dealer van Quick-Step. Quick-Step is in Europa koploper op het gebied van PVC en laminaatvloeren.

Op pvc-vloeren van Quick-Step waarmee wij uw trap kunnen bekleden wordt een garantie van maar liefst 25 jaar gegeven.

Tevens zijn onze medewerkers gecertificeerd als Master Installeer zodat wij op het leggen van de laminaat en pvc-vloeren een levenslange instalatiewaarborg kunnen geven. Uiteraard geldt deze garantie ook voor de traprenovaties!