Traprenovatie dubbele trap + overloop met naturel eikenhout PVC tredes

Traprenovatie dubbele trap + overloop met naturel eikenhout PVC tredes

Gebruikt materiaal PVC Eiken naturel
Plaats Eindhoven

Ook interesse in een traprenovatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

In het hart van Eindhoven hebben we onlangs een opmerkelijk traprenovatieproject voltooid dat een dubbele trap en een overloop omvatte, waarbij we prachtige naturel eikenhouten PVC-treden hebben gebruikt om een opmerkelijke transformatie te bewerkstelligen.

Dus, ons geweldige team ging aan de slag. We hebben die oude trapbekleding eruit gesloopt en de basis klaargemaakt voor wat zou uitgroeien tot een spectaculaire vernieuwing.

Nu, over die treden – we hebben gekozen voor naturel eikenhouten PVC-treden. Eikenhout zorgt voor een natuurlijke, warme sfeer, en het PVC-gedeelte is gewoonweg praktisch, omdat het super duurzaam is en een makkie om schoon te houden.

Het eindresultaat? Nou, laten we zeggen dat de trap en de overloop nu de sterren van het huis zijn geworden. Ze passen perfect in het moderne interieur en zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens super stevig en onderhoudsarm.

Dit traprenovatieproject in Eindhoven is een inspirerend voorbeeld van hoe een eenvoudige renovatie een enorme impact kan hebben op de uitstraling en het comfort van een woning. We zijn trots dat we hebben bijgedragen aan de transformatie van deze ruimte en het woongenot van de bewoners hebben vergroot.

Trapbekleding met PVC van Quick-Step

DigiTrap (Asveld Parket) is Royal dealer van Quick-Step. Quick-Step is in Europa koploper op het gebied van PVC en laminaatvloeren.

Op pvc-vloeren van Quick-Step waarmee wij uw trap kunnen bekleden wordt een garantie van maar liefst 25 jaar gegeven.

Tevens zijn onze medewerkers gecertificeerd als Master Installeer zodat wij op het leggen van de laminaat en pvc-vloeren een levenslange instalatiewaarborg kunnen geven. Uiteraard geldt deze garantie ook voor de traprenovaties!