Traprenovatie naturel eikenhout PVC tredes

Traprenovatie naturel eikenhout PVC tredes

Gebruikt materiaal PVC Eiken naturel
Plaats Eindhoven

Ook interesse in een traprenovatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

We hebben onlangs een te gek traprenovatieproject in Eindhoven afgerond, waarbij we fantastische natuurlijk eikenhouten PVC-treden hebben geïnstalleerd. Het begon allemaal met een oude, afgeleefde trap die nodig een facelift nodig had.

We begonnen met het slopen van die oude, afgeleefde treden en maakte de onderliggende structuur klaar voor het grote werk. Toen was het tijd voor het echte werk: die prachtige eikenhouten PVC-treden. Niet alleen zien ze er geweldig uit, maar ze zijn ook super stevig en gemakkelijk schoon te houden – perfect voor mensen met een drukke levensstijl.

Het eikenhout gaf de trap meteen een warme en tijdloze uitstraling, terwijl het PVC ervoor zorgt dat-ie er jarenlang als nieuw uitziet zonder veel onderhoud.

Dit project bewijst dat een simpele traprenovatie een enorme impact kan hebben op de uitstraling en functionaliteit van een woning. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan de verbetering van dit huis.

Trapbekleding met PVC van Quick-Step

DigiTrap (Asveld Parket) is Royal dealer van Quick-Step. Quick-Step is in Europa koploper op het gebied van PVC en laminaatvloeren.

Op pvc-vloeren van Quick-Step waarmee wij uw trap kunnen bekleden wordt een garantie van maar liefst 25 jaar gegeven.

Tevens zijn onze medewerkers gecertificeerd als Master Installeer zodat wij op het leggen van de laminaat en pvc-vloeren een levenslange instalatiewaarborg kunnen geven. Uiteraard geldt deze garantie ook voor de traprenovaties!