Traprenovatie Legato PVC tredes

Traprenovatie Legato PVC tredes

Gebruikt materiaal PVC Eiken naturel
Plaats Son en Breugel

Ook interesse in een traprenovatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

In Son en Breugel hebben we onlangs een geweldig traprenovatieproject afgerond, en man, wat een verschil heeft dat gemaakt! We hebben besloten om voor de renovatie natuurlijk eiken PVC te gebruiken, en het resultaat ziet er goed uit.

Het gebruik van naturel eiken PVC heeft de hele uitstraling van de woning getransformeerd. Het geeft de trap een warme, natuurlijke uitstraling die perfect past bij de stijl van het huis. En het beste is dat PVC supergemakkelijk te onderhouden is, dus die trap zal er nog jarenlang als nieuw uitzien zonder veel gedoe.

Het renoveren zelf verliep vrij soepel en snel. We hebben ervoor gezorgd dat de treden perfect werden afgewerkt door het van te voren digitaal inmeten.

De bewoners zijn extreem blij met het eindresultaat. Hun trap is nu een echte blikvanger in huis en ze zijn er trots op. Bovendien hebben ze een duurzame oplossing gekozen die jarenlang meegaat.

Dit traprenovatieproject in Son en Breugel bewijst dat met de juiste keuzes en vakmanschap zelfs de meest alledaagse delen van een huis kunnen worden omgetoverd tot iets bijzonders. Het is een investering in zowel de schoonheid als de waarde van hun huis, en het laat zien hoe een simpele trap een belangrijk onderdeel van het interieur kan worden.

Trapbekleding met PVC van Quick-Step

DigiTrap (Asveld Parket) is Royal dealer van Quick-Step. Quick-Step is in Europa koploper op het gebied van PVC en laminaatvloeren.

Op pvc-vloeren van Quick-Step waarmee wij uw trap kunnen bekleden wordt een garantie van maar liefst 25 jaar gegeven.

Tevens zijn onze medewerkers gecertificeerd als Master Installeer zodat wij op het leggen van de laminaat en pvc-vloeren een levenslange instalatiewaarborg kunnen geven. Uiteraard geldt deze garantie ook voor de traprenovaties!