Traprenovatie dubbele trap met zwarte houtstructuur PVC tredes

Traprenovatie dubbele trap met zwarte houtstructuur PVC tredes

Gebruikt materiaal zwarte hout look PVC
Plaats Strijp

Ook interesse in een traprenovatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Als traprenovatiebedrijf waren we echt super enthousiast over dit project in Strijp. We hebben namelijk een oude dubbele trap met onze gave donkere houtlook PVC tredes helemaal opgeknapt.

Die trap was in het begin behoorlijk afgeleefd en zag er echt ouderwets uit. Maar samen met de klant hebben we besloten om voor die donkere houtlook PVC tredes te gaan. Het gaf de trap zo’n mooie, tijdloze uitstraling.

De klant was helemaal happy met het eindresultaat, en dat maakte ons natuurlijk ook blij. We blijven ons inzetten om gewone trappen om te toveren tot echte pronkstukken van vakmanschap en stijl. We kijken al uit naar het volgende project waarin we weer kunnen schitteren.

Trapbekleding met PVC van Quick-Step

DigiTrap (Asveld Parket) is Royal dealer van Quick-Step. Quick-Step is in Europa koploper op het gebied van PVC en laminaatvloeren.

Op pvc-vloeren van Quick-Step waarmee wij uw trap kunnen bekleden wordt een garantie van maar liefst 25 jaar gegeven.

Tevens zijn onze medewerkers gecertificeerd als Master Installeer zodat wij op het leggen van de laminaat en pvc-vloeren een levenslange instalatiewaarborg kunnen geven. Uiteraard geldt deze garantie ook voor de traprenovaties!