Traprenovatie met zwarte PVC tredes + LED muurverlichting

Traprenovatie met zwarte PVC tredes + LED muurverlichting

Gebruikt materiaal zwarte hout look PVC
Plaats Best

Ook interesse in een traprenovatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

In Best hebben we onlangs een opvallend traprenovatieproject afgerond dat de esthetiek en functionaliteit van de woning aanzienlijk heeft verbeterd. Het gebruik van zwarte houten PVC treden in combinatie met vierkante LED spotjes die strategisch tegen de muur zijn geplaatst, heeft de trap getransformeerd tot een eigentijds pronkstuk.

De keuze voor zwarte houten PVC treden was gebaseerd op zowel esthetische als praktische overwegingen. Deze treden bieden de warmte en charme van hout, gecombineerd met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van PVC. Het diepe, rijke zwart voegt een tijdloze elegantie toe aan de trap en past perfect bij de interieurstijl van het huis.

De toevoeging van de vierkante LED spotjes heeft niet alleen gezorgd voor een verbluffende visuele impact, maar heeft ook bijgedragen aan de veiligheid en functionaliteit van de trap. Het subtiele licht verlicht niet alleen de treden, maar creëert ook een aangename sfeer in het trappenhuis.

Dit traprenovatieproject in Best is een schitterend voorbeeld van hoe een doordachte renovatie een algehele upgrade van een woning kan betekenen. Het heeft niet alleen de trap verbeterd, maar heeft ook een eigentijdse uitstraling en praktische voordelen toegevoegd aan het dagelijks leven. Het is een investering waar de mensen elke dag van kunnen genieten.

Trapbekleding met PVC van Quick-Step

DigiTrap (Asveld Parket) is Royal dealer van Quick-Step. Quick-Step is in Europa koploper op het gebied van PVC en laminaatvloeren.

Op pvc-vloeren van Quick-Step waarmee wij uw trap kunnen bekleden wordt een garantie van maar liefst 25 jaar gegeven.

Tevens zijn onze medewerkers gecertificeerd als Master Installeer zodat wij op het leggen van de laminaat en pvc-vloeren een levenslange instalatiewaarborg kunnen geven. Uiteraard geldt deze garantie ook voor de traprenovaties!