Traprenovatie dubbele trap + overloop met naturel eikenhout PVC tredes

Traprenovatie dubbele trap + overloop met naturel eikenhout PVC tredes

Gebruikt materiaal PVC Eiken naturel
Plaats Deurne

Ook interesse in een traprenovatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ons onlangs voltooide traprenovatieproject in Deurne heeft de kern van de woning getransformeerd: de dubbele trap en overloop. Met naturel eikenhouten PVC treden hebben we een harmonieus samenspel van stijl en duurzaamheid gecreëerd dat de leefruimte naar een hoger niveau heeft getild.

De keuze voor naturel eikenhouten PVC treden was ingegeven door de tijdloze elegantie van het materiaal. De warme, natuurlijke uitstraling van eikenhout voegt karakter en een gevoel van sereniteit toe aan de ruimte. Bovendien bieden PVC-treden duurzaamheid en eenvoudig onderhoud, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

Het renoveren van de dubbele trap en overloop is veel meer dan alleen het vernieuwen van de trap; het is een complete transformatie van de entree van het huis. Het naturel eikenhout voelt uitnodigend en tijdloos aan, waardoor het een warm welkom biedt aan iedereen die het huis binnenkomt.

Dit project benadrukt de kracht van traprenovatie om een ruimte te veranderen en te verbeteren, en het toont aan hoe aandacht voor detail en materiaalkeuze een verschil kunnen maken. Dit traprenovatieproject in Deurne heeft de woning een gevoel van verfijning en comfort gegeven waar ze elke dag van kunnen genieten.

Trapbekleding met PVC van Quick-Step

DigiTrap (Asveld Parket) is Royal dealer van Quick-Step. Quick-Step is in Europa koploper op het gebied van PVC en laminaatvloeren.

Op pvc-vloeren van Quick-Step waarmee wij uw trap kunnen bekleden wordt een garantie van maar liefst 25 jaar gegeven.

Tevens zijn onze medewerkers gecertificeerd als Master Installeer zodat wij op het leggen van de laminaat en pvc-vloeren een levenslange instalatiewaarborg kunnen geven. Uiteraard geldt deze garantie ook voor de traprenovaties!