Traprenovatie uitgevoerd in Adagio PVC gelijk aan tredes

Traprenovatie uitgevoerd in Adagio PVC gelijk aan tredes

Gebruikt materiaal Adagio PVC
Plaats Acht

Ook interesse in een traprenovatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

In Acht hebben we onlangs een succesvol traprenovatieproject afgerond dat de elegantie en functionaliteit van de trap volledig heeft vernieuwd. We kozen voor Adagio PVC-treden die naadloos aansluiten bij de bestaande treden. Het resultaat is verbluffend en heeft een positieve impact gehad op de uitstraling van het huis.

De beslissing om Adagio PVC-treden te gebruiken, die qua design en textuur nauw overeenkomen met de oorspronkelijke treden, was een strategische keuze. Dit zorgde ervoor dat onze trap een uniforme uitstraling behield en tegelijkertijd profiteerde van de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van PVC. De nieuwe treden zien eruit als een natuurlijk verlengstuk van de originele trap, wat bijdraagt aan de naadloze integratie in het interieur.

Dit traprenovatieproject in Acht benadrukt hoe een doordachte renovatie de gehele uitstraling van een huis kan verbeteren zonder ingrijpende verbouwingen. De subtiele verandering heeft geleid tot een stijlvolle en eigentijdse uitstraling, en de duurzaamheid van de PVC-treden verzekert van langdurige schoonheid en gebruiksgemak. Het is een investering die de woning een nieuw leven heeft ingeblazen en die hun dagelijks plezier en comfort biedt.

Trapbekleding met PVC van Quick-Step

DigiTrap (Asveld Parket) is Royal dealer van Quick-Step. Quick-Step is in Europa koploper op het gebied van PVC en laminaatvloeren.

Op pvc-vloeren van Quick-Step waarmee wij uw trap kunnen bekleden wordt een garantie van maar liefst 25 jaar gegeven.

Tevens zijn onze medewerkers gecertificeerd als Master Installeer zodat wij op het leggen van de laminaat en pvc-vloeren een levenslange instalatiewaarborg kunnen geven. Uiteraard geldt deze garantie ook voor de traprenovaties!