Traprenovatie met zwarte houtstructuur PVC tredes

Traprenovatie met zwarte houtstructuur PVC tredes

Gebruikt materiaal zwarte hout look PVC
Plaats Eindhoven

Ook interesse in een traprenovatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat een plaatje!
Deze trap ziet er weer uit als nieuw en kan weer jaren mee. De pvc bekleding is slijtvast en ziet er daardoor jarenlang perfect uit.

Ben je ook toe aan een nieuwe look voor je trap? Overweeg dan eens traprenovatie met zwarte houtstructuur PVC tredes. Met deze renovatie ziet je trap er weer als nieuw uit en kan hij weer jaren mee.

De zwarte houtstructuur PVC tredes geven je trap een moderne en stijlvolle uitstraling. Bovendien zijn ze slijtvast, waardoor ze er jarenlang perfect uitzien. Geen zorgen meer over beschadigingen of lelijke vlekken op je traptreden.

Het mooie van PVC is dat het onderhoudsvriendelijk is. Een simpele schoonmaakbeurt met een vochtige doek is genoeg om de treden weer te laten stralen. Geen gedoe meer met schuren, verven of lakken.

Daarnaast is traprenovatie met zwarte houtstructuur PVC ook nog eens een duurzame keuze. Het materiaal gaat lang mee en is milieuvriendelijk.

Dus als je op zoek bent naar een betaalbare en trendy manier om je trap nieuw leven in te blazen, overweeg dan zeker traprenovatie met zwarte houtstructuur PVC tredes. Je zult versteld staan van het resultaat!

Trapbekleding met PVC van Quick-Step

DigiTrap (Asveld Parket) is Royal dealer van Quick-Step. Quick-Step is in Europa koploper op het gebied van PVC en laminaatvloeren.

Op pvc-vloeren van Quick-Step waarmee wij uw trap kunnen bekleden wordt een garantie van maar liefst 25 jaar gegeven.

Tevens zijn onze medewerkers gecertificeerd als Master Installeer zodat wij op het leggen van de laminaat en pvc-vloeren een levenslange instalatiewaarborg kunnen geven. Uiteraard geldt deze garantie ook voor de traprenovaties!